Advertenties op World of Tanks Info!

advertentie

Hallo iedereen,

zoals sommigen misschien al gemerkt hebben, is er sinds vandaag reclame te zien op onze website. Advertenties allerhande worden getoond in de rechtse zijbalk en onder elk artikel. Sommige lezers vinden dit misschien storend, anderen gebruiken een ad-blocker en nog anderen hebben er helemaal geen last van. Alleszins hebben wij dus besloten, na een heel jaar dit niet te willen doen, om toch plaats te maken voor advertenties op de website.

Waarom doen we dit?

Dit is heel eenvoudig. Rijk worden we hier niet van, dus dat mag al geschrapt worden van het lijstje (jammer). Elk jaar lopen we toch wel tegen een vaste kost aan om deze website in de lucht te houden. Al doen we dit met zijn allen nog zo graag, het zou prettig zijn om die kost, of toch een gedeelte van die kost, te kunnen recupereren. Daar komen deze advertenties goed van pas. (naast de vaste kosten komen er soms nog bijkomende kosten bovenop)

Daarom willen we vragen naar jullie begrip en als het enigszins mogelijk is om de eventuele ad-blocker die je hebt, voor deze website uit te schakelen. We willen jullie alvast bedanken voor de moeite.

Lezers die ons een extraatje gunnen, om de websitekosten te drukken of om wedstrijden te organiseren, kunnen nog steeds een donatie doen. Dit is uiteraard helemaal niet verplicht, maar we melden het graag natuurlijk.

Alvast bedankt voor jullie begrip en steun!

 


Geef een reactie