WoTi Medewerkers

World of Tanks Info (WoTi) is een jonge Nederlandstalige World of Tanks (PC) website die een variatie aan info verschaft aan de Nederlandstalige WoT-community.
Er valt heel veel te vertellen (en dus te schrijven) over World of Tanks en tanks in het algemeen en daarom zijn we op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers die mee hun schouders willen steken onder ons project. Op deze manier kunnen we meer lezers aantrekken en kan WoTi verder doorgroeien!

Ben jij de persoon naar wie we op zoek zijn? Stel je dan kandidaat voor een van onderstaande vacatures.

Wie zoeken wij?

 

reporter

WoT Console Verantwoordelijke / Redacteur

Als WoT Console Verantwoordelijke breng je het allerlaatste nieuws omtrent World of Tanks Console. Je volgt de officiële kanalen (website, Twitter, Facebook, enz.) en schrijft jouw eigen artikels op onze website.

SOLLICITEER

WoT PC Redacteur

We kunnen nog steeds iemand gebruiken die een handje meehelpt in het publiceren van artikels allerhande i.v.m. World of Tanks pc-versie. Lijkt dit je wat? Heb je zin om hier wat tijd aan te besteden? Neem contact met ons op via onderstaande knop!

SOLLICITEER

PHP/HTML/JSON/CSS Programmeurredactie

Voor verschillende nieuwe projecten zijn we op zoek naar iemand met kennis van zaken aangaande de PHP programmeertaal. Ben je geïnteresseerd om jouw tijd in onze website te stoppen en deze nog meer te doen uitgroeien, neem dan zeker contact met ons op!

SOLLICITEER

Vertaler Russisch – Nederlands

Voor onze website zijn we dringend op zoek naar een vertaler Russisch – Nederlands. We hebben namelijk goede Russische bronnen voor WoT en WoWs die ons tal van goede informatie verschaffen waarmee we meestal onmiddellijk met aan de slag kunnen, maar mochten we een Russische vertaler in ons midden hebben, zouden er nog meer deuren opengaan voor WoTi. Ben jij de persoon waarvan zijn/haar passie ligt bij tanks en schepen? Kan jij Russisch vertalen naar het Nederlands (en eventueel omgekeerd)? Contacteer ons dan zo snel mogelijk via onderstaande knop.

SOLLICITEER