clan wars

Nieuw Clan Portaal

De ontwikkelaars van Wargaming hebben werk gemaakt van een nieuw clan portaal voor World of Tanks en World of Warships afzonderlijk!!!

Wat is er nieuw?

  • World of Tanks en World of Warships zullen een aparte webpagina krijgen
  • Nieuwe opties worden toegevoegd aan het aanwervingsstation: automatisch toevoegen aan de clan en stats bekijken van spelers die een applicatie hebben ingediend
  • Een nieuwe clan aanmaken zal eenvoudiger zijn en het verwerken van clan emblemen zal automatisch gebeuren

clan_portaal

Apart clan portaal voor WoT en WoWs

Vanaf 27/07/2016 zal elk spel een afzonderlijk deel hebben op het clan portaal. Tot nu toe was een clan zowel voor World of Tanks als World of Warships. Het militaire personeel, de emblemen, tags, naam en andere details golden voor beide games. Dat had als gevolg dat wanneer iets aangepast werd voor het ene spel, het ook voor het andere spel gold. Nadat de clans worden toegewezen zal je zowel in een WoT clan als een WoWs clan kunnen aanwezig zijn en wat in de ene clan gebeurt, heeft geen invloed op de andere clan. Clan voor World of Warplanes zijn beschikbaar op het World of Warplanes gedeelte en spelers zullen geen goud moeten spenderen als ze reeds een World of Warplanes clan hadden aangemaakt. Na migratie naar het World of Warplanes gedeelte zullen alle clanattributen worden opgeslagen. Clans die aangemaakt werden in World of Warplanes blijven ongewijzigd.

De grootste verandering is dus dat spelers lid kunnen zijn van zowel een World of Tanks clan als een World of Warships clan. Er zullen enkel spelersstatistieken worden getoond van het specifieke spel en de informatie van het andere spel zal er niet meer aanwezig zijn zodat spelers daar ook niet door kunnen worden afgeleid. Om te schakelen tussen de verschillende games zal er een speciale knop in het zij-menu worden toegebracht.

Het World of Warplanes gedeelte zal zowel persoonlijke als clan-battle statistieken bevatten. Stronghold en Global Map statistieken zullen enkel nog in het World of Tanks gedeelte ter beschikking worden gesteld. De schatkist van de clan zal ook in het World of Warplanes gedeelte zichtbaar zijn, maar het goud dat werd verdiend voor de update zal enkel te gebruiken zijn in World of Tanks.

Nieuwe opties voor het aanwervingsstation

Er wordt een nieuwe optie toegevoegd aan het rekruteringsstation: automatisch toevoegen van spelers die een applicatie hebben ingediend én die voldoen aan de opgegeven parameters (eisen van de clan). Er zal een mogelijkheid zijn om deze nieuwe optie te activeren. Je stelt de clan eisen op (aantal battles, uren, WR, enz.) en iedereen die daaraan voldoet en een applicatie indiend, zal dan automatisch aan de clan worden toegevoegd.

Nog een nieuwe optie is het onmiddellijk kunnen bekijken (bestuderen) van de spelersstatistieken van personen die een applicatie indienen. Je zal kunnen filteren op battle-types en speelperiodes om de battle activiteiten van de sollicitant na te gaan.

De Applicatie en Inviteer pagina zal ook informatie verschaffen over spelers die reeds een applicatie hebben ingediend en spelers die voldoen aan de clan eisen. Op deze manier wordt het eenvoudiger om clanleden te vinden. Spelers die nog geen clan hebben, kunnen op deze manier ook makkelijker een gepaste clan vinden.

Een nieuwe clan aanmaken en verwerking van clan embleem

Het aanmaken van een nieuwe clan zal minder tijd in beslag nemen. Wanneer een speler voldoende in-game geld heeft staan, zal dat voldoende zijn om enkel een clan-naam en tag aan te maken –overige data kan later worden ingevuld. Let er ook op dat wanneer je een clan embleem upload, één zijde minstens 195 pixels breed is en niet meer dan 10 MB groot is. Alle verdere aanpassingen die moeten gebeuren om het embleem overal correct zichtbaar te maken, zullen automatisch gebeuren.

Roll out!!!


Tags: ,

Geef een reactie