tog

TOG II – Nieuwe Fun Modus???

Fun modi in World of Tanks is niks nieuws. In het verleden zijn er al heel wat fun modi de revue gepasseerd en in de toekomst zullen er nog nieuwe fun modi naar ons toekomen waarin we ons super kunnen amuseren en even alle stats en (gezonde) stress kunnen loslaten. 😛 Maar wat zou nu een goed idee zijn voor een nieuwe fun modus? Misschien is de TOG II wel iets?

Laten we eerst eens kijken naar welke Fun Modi er reeds zijn geweest:

 • Tank Football (voetbal)
 • Chaffees (Chaffee racing)
 • KARL (8-bit)
 • The Crayfish (kreeften jagen)
 • Pool in Space (biljart in de ruimte)

Quickybaby zou Quickybaby niet zijn, mocht hij niet van elke modus een video hebben gemaakt. Wel, zie hier een YouTube afspeellijst waarin bovengenoemde fun modi worden gespeeld door Quickfingers hemzelf:

FUN MODE ARCHIEF

TOG II – bootje varen?

Wat zou de volgende fun modus kunnen zijn? Een vraag waar we allemaal het raden naar hebben. Ondertussen weten we al dat Wargaming met bizarre zaken uit de hoek kan komen en het volgende bizarre zou wel eens een boot-versie kunnen worden van de TOG II* tank. Momenteel doen er heel veel afbeeldingen de ronde op sociale media en het wereldwijde web in het algemeen. Als we de afbeeldingen bekijken, ziet het er allemaal nog niet zo slecht uit. 😛

Oordelen jullie zelf maar.

Dit kan ook nog een fun modus worden voor World of Warships. 😛

Opgelet: de afbeeldingen hierboven vertoond zijn vals. Er bestaat momenteel geen bootversie van de TOG II!!! Het is maar dat jullie het weten en geen verkeerde conclusies trekken.

Of Wargaming zal ingaan op deze geruchtenmolen is nog maar de vraag, maar wie weet …

 

Aanpassing: deze modus werd wel degelijk ontwikkeld voor de console versies van World of Tanks. Meer bepaald voor 1 april 2016. Of deze modus ook werd gelanceerd is ons nog onduidelijk. Indien iemand hier meer informatie over heeft, mag je ons dat gerust laten weten. 😉

woti_handtekening


Tags: 

3 reacties op TOG II – Nieuwe Fun Modus???

 • B3RG

  http://forum-console.worldoftanks.com/index.php?/topic/133238-faq-april-fools-mode/page__pid__2746107#entry2746107

  Reageer
  • B3RG

   De kerstmode van afgelopen kerst zag er ook leuk uit voor de console jammer dat dat niet naar de pc komt(vooralsnog)

   Reageer
   • WoT_Info

    Wat niet is, kan nog komen. 😉 😛

    Reageer

Geef een reactie