wargaming community party

Wargaming Community Party 2016

Van 17 tot 21 augustus 2016 is het Gamescom evenement er terug! Ook Wargaming is uiteraard van de partij met een stand. Maar er is meer! Naast Gamescom organiseert Wargaming ook de Wargaming Community Party waar je contact kan maken met verschillende medewerkers van Wargaming en natuurlijk ook de spelers zelf die van de partij zullen zijn.

Wanneer is de Wargaming Community Party?

Vrijdag 19 augustus 2016 om 20u00 CEST (UTC +2)

Waar?

Die Roonburg
Roonstraße 33
50674 Cologne

Germany

Wie?

Wargaming deelt rond de 400 invitaties uit. Mensen met een uitnodiging kunnen mee feesten met het Wargaming team en Community Contributers.

Hoe kan je deelnemen?

Wie reeds goed heeft opgelet, zal weten dat er reeds 200 registraties werden voltooid. Diegenen die dat gemist hebben, krijgen de kans om alsnog te registreren. Bij deze 2de registratieronde krijgen nog eens 200 mensen de kans om erbij te zijn!

Zo werkt het:

  • Vul dit formulier in.
  • De eerste 200 inschrijvingen zullen via e-mail worden gecontacteerd met de vraag hun aanwezigheid te bevestigen.
  • De uiteindelijke lijst met 200 namen die bevestigd hebben, zal worden gepubliceerd in het forumgedeelte “Announcements” op het Engelstalige forum van World of Tanks en World of Warships.

Belangrijk: je krijgt slechts 5 dagen om te bevestigen na het ontvangen van de e-mail. Bevestig je niet, dan wordt je van de lijst geschrapt.

Wat zijn de voorwaarden om deel te nemen?

  1. Aangezien het evenement doorgaat in een bar, moet je minstens 18 zijn.
  2. Je zal een geldige identiteitskaart moeten tonen aan de ingang van het evenement.
  3. Je moet een actief Wargaming account hebben.

Dit evenement hangt los van het Gamescom evenement. Een toegangsticket voor dit evenement geeft je geen toegang tot het Gamescom evenement en omgekeerd.

 


Geef een reactie